2 Kasım 2016 Çarşamba

Jeton Kart Bozdurma

İnternet üzerinden güvenli bir şekilde ödeme yapmaya yaran ön ödemeli kartlar ile aynı zamanda ödeme talep edebilirsiniz. Firmamız aracılığı ile güvenli bir şekilde Jeton bozdurma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bozdurma işlemlerinde genelde kullanıcılar oldukça güvensiz olmaktadırlar. Özelikle sahte bozdurma siteleri açıldıktan sonra kendilerini firma gibi tanıtan sitelerden mutlaka uzak durmanız gerekmektedir. Bu siteler
piyasanın oldukça üzerinde kur teklifleri yaparak kullanıcıları tuzaklarına düşürmektedirler. Jeton kodlarınızı teslim ettikten sonra size herhangi bir şekilde ücret göndermezler. Bunun için her zaman resmi bir firma olduğuna inandığınız yerler ile bozum işlemlerinizi yapmanızda yarar vardır. Telefon üzerinden teyit almadan kod numaralarınızı kesinlikle paylaşmayınız. Aksi takdirde dolandırılma ile karşılaşabilirsiniz. Ek olarak firma bilgilerini telefon üzerinden isteyip doğruladıktan sonra işlemlerinizi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana Jeton bozdurma ve satış işlemlerini faturalı ve yasal bir şekilde yapmaktadır. Telefon numaralarımız üzerinde bizlere 7 gün 21 saat aktif ve online bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Hızlı ve Güvenli Jeton Bozdurma

Sistemimizde en düşük kod bozdurma işlemi 30 € ‘dur 30 € altı Jeton card sistemimiz tarafından kabul edilmemektedir. Bunun için ödeme talep ettiğiniz miktarın otuz Euro’nun üzerinde olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Ayrıca 633 718 758 ile başlayan kod numaraları da sistemimiz üzerinden bozumu yapılamamaktadır. Sadece 633 718 384 ile başlayan numaralar bozum sistemine tabidir. Elinizdeki kodları nakde çevirmeden önce operatörlerimize bağlanıp kur teklifi alınız. Kur fiyatlarımız günlük Euro kuruna göre değişiklik göstermektedir. 100 € üstü ve 100 € altı Jeton kodları arasında kur farklılıkları bulunmaktadır. Kartlar bozuma girdiği zaman parçalanarak değer kaybına uğramaktadır. Bu değer kaybından dolayı kur tekliflerimiz normal kurun birkaç puan altındadır.


Jeton Nasıl Bozdurulur ?

Faturalı ve yasal bir şekilde Jeton kartlarınız 15 dakika içinde nakde çevrilmektedir. Şirketimizin 11 bankada aktif olarak hesapları bulunmaktadır. Kodunuzun ederi kadar ücreti nakit olarak hesabınıza havale etmekteyiz. Hem de tüm bu işlemler sadece 15 dakika sürmektedir. Bazı durumlarda işlem yoğunluna göre bu süre değişkenlik gösterilmektedir. Bunun için kodunuzu bozuma verdikten sonra biraz beklemenizi öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder